The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Tudor Personal Tailor // Be Timeless

Articol / 23 Mai 2017 / RDW team
  • Tudor Personal Tailor  // Be TimelessPicasa
  • Tudor Personal Tailor  // Be TimelessPicasa
  • Tudor Personal Tailor  // Be Timeless
  • Tudor Personal Tailor  // Be Timeless
  • Tudor Personal Tailor  // Be Timeless
1/5
Tudor. Personal Tailor te invită într-o experiență de lifestyle care transpune arta sub diferite forme din viața urbană. Unii dintre cei mai talentați designeri români își vor expune creațiile, transformând flagship store-ul din Calea Floreasca nr. 112 într-un spațiu dedicat iubitorilor de design.

În aventura Be Timeless vei descoperi obiecte de design interior inspirate de stilul industrial, piesele de mobilier ce îmbină liniile clasice cu elemente urbane, articole vestimentare atemporale și totodată vei afla noutăți în ceea ce privește designul de interior și sfaturi utile de stil.

Miso Arhitects – decorațiuni interioare ce îmbina esteticul și funcționalul, Bucin Mob – piese de mobilier dedicate iubitorilor de artă urbană, Massa – obiecte obținute prin prelucrarea lemnului brut care evidențiază defectele naturale ale texturii și Etelle – un brand dedicat femeii moderne aflată în căutarea unor articole cu adevărat unice care să o reprezinte și să o inspire în a-și dezvălui frumusețea interioară și senzualitatea ascunsă, vor fi protagoniștii acestei seri.



SAVE THE DATE:
  • 24 Mai | 19:00
  • Calea Floreasca nr. 112 - parter

  • Tudor. Personal Tailor
    este un concept custom-made reinventat intr-o sincronizare a perfectiunii croitoriei de tip englezesc cu o aplecare asupra nevoilor barbatului in dinamica cotidiana contemporana. Experienta pe care Tudor Personal Tailor doreste a o livra clientilor intr-un mod eficient si rapid este placerea de a imbraca un costum unic, executat dupa cele mai inalte standarde de traditie britanica, folosind materiale de calitate superioara provenite de la furnizori renumiti din intreaga lume