The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Urboteca // Civic Storytelling @ Urboteca

Articol / 09 Mai 2017 / RDW team
  • Urboteca // Civic Storytelling @ Urboteca Piedemonte_Alexandru
  • Urboteca // Civic Storytelling @ Urboteca
  • Urboteca // Civic Storytelling @ Urboteca
  • Urboteca // Civic Storytelling @ Urboteca
  • Urboteca // Civic Storytelling @ Urboteca
  • Urboteca // Civic Storytelling @ Urboteca
1/6
Urboteca te invită la o discuție relaxată despre trecutul, prezentul și viitorul zonei Berzei-Buzesti. Poveștile tale vor deveni primele documente din Arhiva de Relatări Locale, un repertoriu de povești locale și fundamentul pentru o viitoare acțiune colectivă în zonă.

Acest eveniment este parte dintr-o intiațivă mai amplă de cartare socială sub umbrela noului nostru proiect Urban Education Live prin care dorim sa stimulăm colaborarea dintre universități și comunitățile urbane prin dezvoltarea de aptitudini și noțiuni care aduc un beneficiu atât comunităților, cât și procesului de învatare al studenților.

Activitatea noastră în cadrul comunităților locale este susținută de un nou tip de cartare socială, axat pe descoperirea a ceea ce oamenii consideră a fi valoros sau problematic în mediul lor de zi cu zi. Pe baza acestor rezultate, echipa Urboteca va pune bazale unui hub local - Berzei-Buzești – care le va permite cetățenilor să contribuie la dezvoltarea cartierului și să colaboreze cu autoritățiile orașului și reprezentanți ai sectorului privat.



SAVE THE DATE!

  • 28 mai // 12:00 - 18:00
  • Str. Schitu Magureanu, 47, în Cartierul Creativ

  • Urboteca aduce dezvoltarea urbană mai aproape de locuitorii Bucureștiului.. Într-un oraș în continuă schimbare, în care proiectele de dezvoltare sunt tot mai numeroase și devin din ce în ce mai complexe, implicarea cât mai intensă a rezidenților, instituțiilor și organizațiilor private în procesul de luare a deciziei este un deziderat pentru toate părțile interesate. Mai mult, reușita oricărui proiect stă în special în impactul pe care acesta îl are în comunitate, iar acest lucru nu poate fi atins decât printr-un parteneriat sănătos și o comunicare eficientă, abordând mai multe domenii. Proiectul Urboteca propune o nouă modalitate de dialog cu locuitorii orașului, prin intermediul unui proces interactiv și prietenos, într-un pavilion itinerant care dorește să transforme spațiului public într-un nou tip de spațiu de întâlnire și colaborare.