A ROMANIAN DESIGN DINNER - Noul restaurant pop-up WeDine
Profitând de săptămâna dedicată industriilor conexe ale designului românesc, WeDine îşi propune imersiunea în proiect prin crearea unui concept de cină-eveniment care să înglobeze designul sub diferitele sale forme şi să îi atribuie un caracter funcţional.
Adunate în jurul unei mese lungi, toate aceste elemente distincte - dar complementare, vor oferi publicului o experiență culinară neconvențională, infuzată cu arome românești. De la meniul New Romanian Cuisine, creat și pregătit într-un show de live cooking de Radu Iliescu, la sorbetul de țuică și celelalte cocktailuri in pairing create de mixologul Costin Gache, de la designul floral realizat de Nicu Bocancea, la playlist-ul semnat Tzuc, seara se anunță a fi o călătorie între trecut și prezent, între tradițional și contemporan.
După un stagiu la In De Wulf - Belgia, cu Chef Kobe Desramault (o stea Michelin), Radu Iliescu a ajuns să creeze meniuri zilnice de 4-5 dish-uri pentru micul restaurant din Gent al lui Desramault, alături de sous chef-ul acestuia.
Aventura lui culinară a continuat cu poziția de sous chef al lui Vilhajmur Sigurdason - chef și owner al restaurantului Souvenir din Ypres, inclus în ghidul Michelin, deținător a 15 puncte în Gault Millau și inclus în lista celor mai bune noi restaurante europene de către OAD (Opiniated About Dining).
La începutul acestui an, Radu a participat la festivalul internațional Omnivore din Paris, unde a construit o cină pop-up în colaborare cu Chef Gert de Mangeelar de la Hertog Jan - 3 stele Michelin.
SAVE THE DATE!27 mai // 20:00 Secret Location Book your seat: http://wedine.club/a-romanian-design-dinner/
WeDine este un club ”membership-based” care adună formatori de opinie şi consumatori de lifestyle anonimi, prieteni şi străini, localnici şi călători, în jurul unei experienţe de dining şi networking.
Profitând de săptămâna dedicată industriilor conexe ale designului românesc, WeDine îşi propune imersiunea în proiect prin crearea unui concept de cină-eveniment care să înglobeze designul sub diferitele sale forme şi să îi atribuie un caracter funcţional.
Adunate în jurul unei mese lungi, toate aceste elemente distincte - dar complementare, vor oferi publicului o experiență culinară neconvențională, infuzată cu arome românești. De la meniul New Romanian Cuisine, creat și pregătit într-un show de live cooking de Radu Iliescu, la sorbetul de țuică și celelalte cocktailuri in pairing create de mixologul Costin Gache, de la designul floral realizat de Nicu Bocancea, la playlist-ul semnat Tzuc, seara se anunță a fi o călătorie între trecut și prezent, între tradițional și contemporan.
După un stagiu la In De Wulf - Belgia, cu Chef Kobe Desramault (o stea Michelin), Radu Iliescu a ajuns să creeze meniuri zilnice de 4-5 dish-uri pentru micul restaurant din Gent al lui Desramault, alături de sous chef-ul acestuia.
Aventura lui culinară a continuat cu poziția de sous chef al lui Vilhajmur Sigurdason - chef și owner al restaurantului Souvenir din Ypres, inclus în ghidul Michelin, deținător a 15 puncte în Gault Millau și inclus în lista celor mai bune noi restaurante europene de către OAD (Opiniated About Dining).
La începutul acestui an, Radu a participat la festivalul internațional Omnivore din Paris, unde a construit o cină pop-up în colaborare cu Chef Gert de Mangeelar de la Hertog Jan - 3 stele Michelin.
SAVE THE DATE!
WeDine este un club ”membership-based” care adună formatori de opinie şi consumatori de lifestyle anonimi, prieteni şi străini, localnici şi călători, în jurul unei experienţe de dining şi networking.