The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ASOCIAȚIA CLUBUL ILUSTRATORILOR // CLUBUL ILUSTRATORILOR LA MNAC

Articol / 07 Mai 2018 / RDW team
  • ASOCIAȚIA CLUBUL ILUSTRATORILOR // CLUBUL ILUSTRATORILOR LA MNAC ASOCIAȚIA CLUBUL ILUSTRATORILOR // CLUBUL ILUSTRATORILOR LA MNAC
  • ASOCIAȚIA CLUBUL ILUSTRATORILOR // CLUBUL ILUSTRATORILOR LA MNAC ASOCIAȚIA CLUBUL ILUSTRATORILOR // CLUBUL ILUSTRATORILOR LA MNAC
1/2
Pentru această ocazie, Clubul Ilustratorilor va expune ilustrații supradimensionate, realizate pentru decorarea standului național la Bologna-târgul de carte, la invitația Ministerului Culturii. Evenimentul este susținut de Muzeul National de Artă Contemporană.SAVE THE DATE!
• 19 - 27 mai
miercuri - duminică, 12.00 - 20.00
• Muzeul de Artă Contemporană București

Clubul Ilustratorilor susține activitatea tinerilor ilustratori de carte din 2006.
Venind în întâmpinarea pieței de carte pentru copii, din România, asociația a organizat expoziții, a luat parte la târguri de carte în țară și străinătate, colaborând cu instituții ca ICR,Creart, ARCUB. Este membră a European Ilustrators Forum.