The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

FFFF // MASTERCLASS SUPERSCRIERI - NOUL VIDEO STORYTELLING

Articol / 07 Mai 2018 / RDW team
  • FFFF // MASTERCLASS SUPERSCRIERI - NOUL VIDEO STORYTELLING
1/1
Tema acestui masterclass este noul video storytelling. Participanții vor face o incursiune în lumea noului video-jurnalism și vor afla cum se construiește firul narativ din spatele unor povești vizuale.

INVITAȚI SPECIALI
Cosmin Bumbuț (Teleleu.eu), Cristian Delcea & Mihai Voinea (Recorder.ro), Mircea Topoleanu (VICE România)

MODERATOR
Teodor Tiță (director de știri Europa FM)

CUI SE ADRESEAZĂ
Autorilor și cititorilor de non-ficțiune, foto/video-jurnaliștilor, profesioniștilor din diverse domenii (industrii creative, PR, business ș.a.), interesați de mecanismele nevăzute și insight-urile din lumea creatorilor de conținut vizual.

Masterclass Superscrieri este o serie evenimente organizate de Fundația Friends For Friends, în care jurnaliști respectați din România vorbesc deschis despre meseria lor și fac tranfer de experiență către noile generații.



SAVE THE DATE!
• 24 mai // 19:00
• Centrul Ceh: Str. Ion Ghica, 11

Motto-ul Fundației Friends for Friends este „Empowering creative people”. Rolul FFFF este să pună la dispoziția comunității instrumente și experiențe unice, care să permită României să devină un brand care contează, al cărui motor principal este creativitatea românilor. Printre proiectele FFFF se numără: Superscrieri, program de susținere a noului jurnalism (premiile, bursele, seminariile, masterclass-urile și cartea), In a Relationship - un proiect dedicat prevenției violenței în cuplurile de liceeni, Policlinica de Marketing - program care învață ONG-urile să comunice eficient, Creative Fitness Studio - atelierele de învățare prin experiențe, precum și Ateliere de Corporate Creative Writing.