The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

HUB A // ONSET MARATON

Articol / 10 Mai 2018 / RDW team
  • HUB A // ONSET MARATON HUB A // ONSET MARATON
1/1
Onset Maraton este un eveniment de promovare a tinerilor arhitecții și studiourilor de arhitectură care marchează închiderea seriei pilot de Onset - prezentări formale și Reset - petreceri informale, desfășurate în ultimele luni la Hub A.

Experimentul își propune să adune inițiative emergente ale tinerilor arhitecți din București, pentru a le invita să discute deschis despre activitățile lor, despre clienți, proiecte și aspirații. Scopul este de a crea o imagine despre tânăra generație de arhitecți, orientați spre creșterea calității produsului de arhitectură, dar și al calității mediul construit și al vieții urbane în general.

SAVE THE DATE!
• 19 mai
11.00: Brunch colectiv
12.00: Onset Lectures
16.00: Open Talk
18.00: Reset party

• Hub A (Str. Sfântul Constantin, 32)

Hub A este un concept creat de Calup în subsolul Casei Arhitecturii, noul sediu al Ordinului Arhitecților București de pe str. Sfântul Constantin 32. Pentru sezonul de primăvară 2018, am pregătit un program dedicat promovării tinerilor arhitecți și a startup-urilor din domeniul arhitecturii și industriei creative. Din aprilie până la final de iunie, spațiul este deschis pentru cowork, găzduind în același timp evenimente private.

Evenimentul face parte din Weekend în Cartierul Creativ.