The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ROD CĂRTUREȘTI // MADE IN ROD

Articol / 07 Mai 2018 / RDW team
  • ROD CĂRTUREȘTI // MADE IN RODROD CĂRTUREȘTI // MADE IN ROD
  • ROD CĂRTUREȘTI // MADE IN RODROD CĂRTUREȘTI // MADE IN ROD
1/2
Made in ROD este expoziția care celebrează 6 ani de colaborări cu artiști și zeci de mii de produse făcute în România, generate de ROD și imaginate de ilustratori consacrați, talente emergente și colective vibrante. Agende, căni, hârtie de împachetat, tricouri, cărți poștale, caiete de schițe, caiete pentru școală: și-au propus să arate că avem și cu cine și cu ce, într-un efort asumat de a schimba percepția consumatorului față de produsele realizate în România. George Roșu, Pisica Pătrată, Maria Surducan, Ghica Popa, Vali Petridean, Loreta Isac, Ioana Șopov sau Paula Rusu, sunt doar câțiva dintre artiștii care au semnat colecții exclusive pentru ROD Cărturești.

Expoziția Made in ROD documentează eforturile unei comunități în continuă creștere de a aduce ilustrația și designul mai aproape de publicul larg și propune o retrospectivă a ilustrațiilor care au stat la baza colecțiilor ROD.



SAVE THE DATE!

• 19-27 mai // 10:00-22:00 // Tearoom Cărturești Verona
• Str. Pictor Arthur Verona nr. 13-15, sector 1 București

ROD este proiectul Cărturești conceput să expună, să promoveze și să vândă design românesc, având misiunea de a reuni designerii și creativii autohtoni cu un public selectiv și deschis. ROD reprezintă o continuare firească a eforturilor Cărturești de a schimba atitudinea consumatorilor față de produsul creat în România, investind în linii exclusive de produse realizate în colaborare cu artiști și designeri români. La ROD ideile noi se întâlnesc cu soluții locale și abordări neconvenționale. v