The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Open Doors ADN BA

Articol / 22 Mai 2019 / The Institute
  • Open Doors ADN BA
1/1
ADN Birou de Arhitectură își deschide din nou porțile într-un cadru diferit de cel al biroului, într-unul dintre proiectele lor aflate în stadiul de șantier, Calderon 80.

Evenimentul urmărește să aducă laolaltă atât oameni de specialitate, cât și oameni curioși de practica de arhitectură a unui birou ce își concentrează activitatea în înțelegerea orașului,împlicându-se în evoluția acestuia de mai bine de 15 ani.

Printre elementele expuse se vor putea regăsi machete, desene, reprezentări grafice și video ale proiectelor mai vechi și mai noi, având pe fundal muzică (Corvin & Buniku’) și multe schele ... luminate. De asemenea, se va putea experimenta, prin tehnologia VR, spațiul unei case dintr-unul din proiectele ADNBA, într-un model 3d pregătit cu minuțiozitate de echipa Arendering.

Ansamblul de locuințe din strada Occidentului, nominalizat în rândul celor 40 proiecte finaliste la concursul Mies van der Rohe Awards 2019, va fi prezentat și el, în expoziția pregătită pentru acest moment aniversar cu sprijinul fundatiei Mies van der Rohe.

Occidentului 40 a fost expus în cadrul Romanian Design Week 2018 şi a fost câştigătorul secţiunii de arhitectură la RDW Awards. În plus, a făcut parte din expoziția RDW Awards @ Vienna Design Week, eveniment care a avut loc anul trecut în capitala Austriei. Totodată, proiectul a fost câștigător al ediției din 2018 a Anualei de Arhitectură București, precum și nominalizat în cadrul Bienalei Naționale de Arhitectură 2018.

Evenimentul va avea loc vineri, 24 mai, pe strada Jean Louis Calderon nr. 80, în fața Parcului Grădina Icoanei, începand cu ora 18:00.