The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

CALL FOR STUDIOS @RDW / NOAPTEA STUDIOURILOR DE ARHITECTURĂ 2017

News / 06 Mar 2017 /
  • CALL FOR STUDIOS @RDW / NOAPTEA STUDIOURILOR DE ARHITECTURĂ 2017
1/1
The Institute organizează Noaptea Studiourilor de Arhitectură în cadrul celei de-a cincea ediții Romanian Design Week, cel mai mare eveniment multidisciplinar dedicat industriilor creative din România. În cadrul evenimentului, studiourile invită oamenii să le treacă pragul pentru a le cunoaște într-un cadru informal și relaxat. 

Noaptea Studiourilor de Arhitectură va avea loc pe 25 mai 2017. 
Proiectul este la cea de-a patra ediție și până acum a numărat peste 40 de birouri de arhitectură participante.

Pentru a ȋnscrie un eveniment ȋn cadrul Nopții Studiourilor de Arhitectură, reprezentanții trebuie să trimită toate materialele printr-un email la adresa teodora.calin@institute.ro până pe 27 martie. Ediția din 2017 se adresează doar studiourilor de arhitectură din București.

Toate detaliile privind ce și cum trebuie trimis pot fi citite în Regulament.