The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Programul expoziției DIPLOMA

Articol / 19 Noi 2014 / INSTITUTE.RO
  • Programul expoziției DIPLOMA
1/1
Vernisajul primei expoziții DIPLOMA ce reunește în premieră sub același acoperiș absolvenți de anul acesta de a facultățile creative și vocaționale din București va avea loc joi, 20 noiembrie, de la ora 19, la Palatul Știrbei din Calea Victoriei nr. 107. 

Programul de vizitare va fi de la 10:00 la 22:00 de vineri până duminică (în perioada 21-23 noiembrie). 

Pe parcursul celor trei zile sala de spectacole din cadrul expoziției va găzdui piese de teatru și proiecții de film ale absolvenților Universității Naționale de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L.Caragiale" și ai Facultății de Arte din cadrul Universității Hyperion București. 

Intrarea la evenimentele din cadrul DIPLOMA este liberă.

Programul spectacolelor și al proiecțiilor:

Joi, 20 noiembrie

20:30 (după vernisaj) – "Audiția" - Facultatea de Arte din cadrul Universității Hyperion București
 
Vineri, 21 noiembrie 
14:30 – proiecție filme Facultatea de Arte din cadrul Universității Hyperion București – colaj scurt metraje și „Filmul” (47 minute)
16:15 - proiecție filme Facultatea de Arte din cadrul Universității Hyperion București – colaj scurt metraje
19:30 -  "Steaua fără nume" - Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L.Caragiale"

Sâmbătă, 22 noiembrie
11:00 – proiecție filme Facultatea de Arte din cadrul Universității Hyperion București – colaj scurt metraje și "Engenthal" (43 minute)
15:00 – proiecție filme Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L.Caragiale" – colaj scurt metraje
17:00 – "Amintiri din viață" – Monica Mușat (one woman show)  - Facultatea de Arte din cadrul Universității Hyperion București
18:30 - "Frații Karamazov" - Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L.Caragiale"

Duminică, 23 noiembrie
11:00 - proiecție filme Facultatea de Arte din cadrul Universității Hyperion București – colaj scurt metraje 
16:00 – "Țiganiada" // Ioan Budai Deleanu - Andreea Tănase - Facultatea de Arte din cadrul Universității Hyperion București
18:30 – "Visul unei nopți de vară" - Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L.Caragiale"
20:00 – "Câinele grădinarului" (în club Eden) – Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică "I.L.Caragiale"