The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Cluj Design Days / X-Mas Edition | CALL FOR DESIGNERS

Articol / 15 Noi 2019 / The Institute
  • Cluj Design Days / X-Mas Edition | CALL FOR DESIGNERS
1/1
| Cluj Design Days / X-Mas Edition - târg de produse designer made |

Se caută cele mai noi creaţii de design de obiect, design vestimentar, mobilier, bijuterie, ceramică şi ilustraţie perfecte pentru Crăciun!

Târgul va avea loc în weekendul 13-14-15 decembrie.

Locurile sunt limitate, aşa că impresionează cu cele mai noi, interesante şi christmassy produse create de tine sau brandul tău.

Pentru a te înscrie te invităm să completezi acest formular până în data de 17 noiembrie 2019, ora 23:59. Din dorința de a prezenta inovaţie, diversitate, originalitate și cele mai proaspete creaţii, în limita locurilor disponibile, se va face o selecție a aplicațiilor, urmând ca până la data de 20 noiembrie 2019 să se anunţe lista designerilor selectați pentru Cluj Design Days / X-Mas Edition.

Ca de obicei, pentru Cluj Design Days / X-Mas Edition se pun la dispoziţie standuri de 1.5 mp, cu o masă sau un suport de haine, scaune, plăsuţe de shopping, muzică și ambianţă faină. Preţul pentru 1,5 mp de stand este de 400 de lei. Dacă doreşti un spaţiu mai mare poţi să optezi pentru două sau trei standuri.

Cluj Design Days este o platformă de promovare, expunere şi vânzare ale creaţiilor designerilor autohtoni înființată în 2015. Cluj Design Days / X-Mas Edition este cel de-al 15-lea eveniment Cluj Design Days.