The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Galeria Galateca lansează înscrierile pentru concursul de proiecte Neo Studio, 2019

News / 19 Iun 2019 /
  • Galeria Galateca lansează înscrierile pentru concursul de proiecte Neo Studio, 2019NEO STUDIO
  • Galeria Galateca lansează înscrierile pentru concursul de proiecte Neo Studio, 2019NEO ART ROMÂNIA
  • Galeria Galateca lansează înscrierile pentru concursul de proiecte Neo Studio, 2019GALATECA GALLERY
  • Galeria Galateca lansează înscrierile pentru concursul de proiecte Neo Studio, 2019UNIUNEA ARTIȘTILOR PLASTICI DIN ROMÂNIA
1/4
Galeria Galateca și Asociația Neo Art România organizează și în 2019 proiectul GRAFICA TÂNĂRĂ, ediția a doua, dedicat tinerilor artiști şi realizat în parteneriat cu Uniunea Artiștilor Plastici din România – Filiala Grafică București și Universitatea de Arte București.



În acest an GRAFICA TÂNĂRĂ are ca subtitlu Supermarketul de ARTĂ şi are ca scop promovarea tinerilor artişti pe piața de artă.

Galeria Galateca organizează proiectul GRAFICA TÂNĂRĂ. Supermarketul de ARTĂ, în două etape:
1. depunerea aplicațiilor în cadrul concursului de proiecte, on-line, până la data de 26 iunie 2019, cu selectarea lucrărilor și anunțarea artiștilor la dată de 28 iunie.
2. predarea lucrărilor - artiștii selectați vor aduce lucrările la galerie până pe data de 2 iulie orele 20:00

Evenimentul expozițional, GRAFICA TÂNĂRĂ. Supermarketul de ARTĂ, se va desfășura în perioada 3 iulie- 31 august și își propune susținerea și promovarea proiectelor de artă vizuală ale tinerilor artiști (până în 40 de ani), membrii stagiari ai UAP și absolvenți ai institutelor de artă în demersul lor artistic și în procesul de integrare în arta contemporană românească. De asemenea, în cadrul parteneriatului strategic, tradițional, cu Universitatea de Arte București, programul vizează mai buna integrare a absolvenților de licență în circuitul artei contemporane naționale.

Regulamentul și fișa de înscriere se regăsesc în pagina evenimentului, pe www.neoartromania.ro și www.uap.ro.
Coordonatori: Anca Boeriu și Andreea Sandu.