The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Încep înscrierile la "Ateliere și Tururi Un-hidden"

Articol / 06 Aug 2024 / Andra Mihai
  • Încep înscrierile la "Ateliere și Tururi Un-hidden"
1/1
Proiectul "Ateliere și Tururi Un-hidden", finanțat de Ministerul Culturii prin programul Acces 2024 - "Joaca de-a Vacanța!", lansează înscrierile pentru o serie de activități gratuite destinate tinerilor școlari și liceeni. Între 10 august și 10 septembrie 2024, proiectul va organiza 8 activități în Brașov, București și Iași - 2 ateliere creative și 6 tururi ghidate ale artei din spațiul public.

Despre evenimente
 
• Ateliere creative: susținute de artiștii SANDi și Pisica Pătrată, temele includ desenul aplicat pe autocolante și obiecte, precum și realizarea de personaje.
• Tururi ghidate: în colaborare cu Asociația Artipic din Iași și Open Doors Travel, tururile vor explora arta din spații publice din Brașov, București și Iași.
 
Calendarul activităților
 
• 10 Aug: Tur ghidat de street art în București
• 17 Aug: Tur ghidat de street art în Iași
• 17 Aug: Tur ghidat de street art în Brașov
• 24 Aug: Tur ghidat de street art în Iași
• 31 Aug: Atelier de street art în București
• 31 Aug: Tur ghidat de street art în Brașov
• 06 Sep: Tur ghidat de street art în București
• 07 Sep: Atelier de street art în București
 
Înscrieri și contact
 
Înscrierile pentru ateliere și tururi ghidate sunt acum deschise. Pentru a participa, te rugăm să completezi formularul de înscriere publicat pe pagina un-hidden.ro/atu
 
Pentru orice întrebări despre ateliere sau tururi te rugăm să contactezi echipa proiectului la hello@un-hidden.ro.
 
Proiectul își propune să atragă tinerii către cultura contemporană și să promoveze regenerarea participativă a spațiului public prin artă.
________________________________________
 
Proiectul "Ateliere și Tururi Un-hidden" este implementat de Save or Cancel și realizat cu sprijinul Ministerului Culturii prin programul Acces 2024 – „Joaca de-a Vacanța!”. Conținutul acestui material nu reprezintă în mod necesar poziția oficială a Ministerului Culturii.
Parteneri: Asociația Artipic, Lente