The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Street Art București - open call pentru fotografii de artă urbană

Articol / 29 Sep 2021 / Luiza Popescu
  • Street Art București - open call pentru fotografii de artă urbană
1/1
Street Art București invită orice persoană să participe la activarea cartierelor și la cartarea lucrărilor de artă din spații publice. Obiectivul apelului este identificarea unor noi lucrări și publicarea acestora pe harta intervențiilor artistice din spațiul public bucureștean. Fotografiile premiate vor fi incluse pe harta Street Art București și în cadrul expoziției-concluzie a proiectului.

Poți participa la acest apel deschis cu maximum trei fotografii, sub forma a trei înscrieri separate. Fotografiile înscrise în acest apel deschis vor avea ca subiect lucrări de artă din spațiul public bucureștean, care nu sunt deja incluse în harta Street Art București și vor răspunde cerințelor specifice apelului, așa cum sunt descrise în Regulamentul apelului. Fotografiile vor fi transmise în format digital, completând formularul de participare pe care îl regăsești și pe micro-site-ul proiectului feeder.ro/streetartbucuresti.

Perioada de înscriere în apelul deschis pentru fotografii de artă urbană Street Art București este 24 Septembrie – 1 Octombrie 2021, ora 23:59.

Regulament

Descarcă regulamentul pentru a afla mai multe despre temă și pentru a te familiariza cu termenii și condițiile acestui apelului deschis.

Selecția fotografiilor premiate este realizată de către public, prin vot anonim online.

Calendar

◦ 24 Septembrie – 1 Octombrie / perioadă de înscrieri
◦ 2 – 6 Octombrie / perioadă de jurizare prin vot public online anonim
◦ 7 Octombrie / anunț rezultate

Harta Street Art București

Vezi harta Street Art București pe micro-site-ul proiectului feeder.ro/streetartbucuresti.

Street Art București creează cinci intervenții artistice în spații publice din cartiere, împreună cu artiști apreciați, cum sunt Serebe și Pisica Pătrată, lansează două apeluri deschise pentru artiști și fotografi, oferă tururi gratuite, publică un album și o hartă de artă urbană și prezintă concluziile proiectului într-o expoziție de de grup, în luna octombrie, în București.

Toate activitățile și produsele programului Street Art București sunt gratuite.

Despre Save or Cancel

Din 2009, Save or Cancel este un mediu de comunicare și propagare a artelor și culturii, promovând și facilitând rolul acestora în societatea contemporană.

Programele multidisciplinare auto-inițiate de Save or Cancel au ca scop identificarea oportunităților sustenabile și adaptabile de (re)valorizare a existentului prin proiecte și programe culturale și editoriale.