The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

VISUART 2021 – 10-14 Mai

Articol / 29 Apr 2021 / Luiza Popescu
  • VISUART 2021 – 10-14 Mai
1/1
BEST București din cadrul Universității Politehnica București are plăcerea de invita publicul la prima ediție a evenimentului VISUART, ce va avea loc în variantă online, în perioada 10-14 mai. Evenimentul își propune să aducă la un loc studenți ai Universității Politehnica din București, pasionați de artă și de design grafic, oferindu-le o experiență inedită prin tematici ingenioase, având ca scop principal stimularea creativă.

VISUART este structurat pe 5 zile, și se va desfășura după cum urmează:

- 2 zile de concurs: o probă pentru artă și una pentru design grafic;
- 2 zile de workshopuri;
- 1 zi de decernare a premiilor.

Arta și designul sunt două instrumente puternice care pot contura în moduri diferite lumea în care trăim. În cadrul VISUART, BEST încearcă să aducă studenții mai aproape de aceste două topicuri. Dar care este, totuși, diferența dintre artă și design?

Când lumea se gândește la studenții din domeniul ingineriei, aceștia sunt asociați automat cu gândirea analitică și logică. Dar, asemeni creierului care are două emisfere, și inima este divizată în două. Așadar, BEST București invită studenții din Politehnică la manifestarea conștiinței artistice, creativității și imaginației prin participarea în cadrul celui mai nou eveniment, VISUART.

Cei interesați se pot înscrie aici atât la competiții, cât și la workshopuri, până pe 2 mai. 

Pentru mai multe informații, vizitați site-ul oficial: https://bestbucuresti.ro/visuart/.