The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Expoziția „Literofilie” by Mario Niculae

News / 11 Iul 2016 / INSTITUTE.RO
  • Expoziția „Literofilie” by Mario Niculae
1/1
Miercuri, 13 iulie, are loc expoziția „Literofilie” creată de Mario Niculae. Este o expoziție ilustrată despre dragostea față de lettering și typography și va fi deschisă publicului interesat de la ora 19:30 la Energiea, pe strada Actor Ion Brezoianu, nr. 4.

Mario Niculae a studiat la Facultatea de Arhitectură din cadrul Universității Spiru Haret, în prezent lucrează la FRIENDS TBWA și dorește să arate publicului larg pasiunea lui față de artă și frumos.

Expoziția va fi deschisă doar pe data de 13 iulie, așa că să nu vă gândiți să o ratați.

Pe Mario îl puteți urmări pe facebook.