The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

CONFERINȚELE RDW // BeDimensional

Articol / 18 Mai 2017 / RDW team
  • CONFERINȚELE RDW // BeDimensional
  • CONFERINȚELE RDW // BeDimensionalBogdan Vasilescu
  • CONFERINȚELE RDW // BeDimensionalPaul Pitea
  • CONFERINȚELE RDW // BeDimensionalDoru Stoican
1/4
BeDimensional organizează o conferință ce tratează tema transferului în bidimensional al unor concepte 3D, din viața reală, printr-un print impecabil, care, deși în două dimensiuni, creează spațiu și perspectivă.

Un workshop - instalație, o experiență immersive (pentru că absolut fiecare obiect din expoziție, inclusiv podeaua, pereții și tavanul sunt ″scufundate″ în print digital) pentru designeri din toate domeniile creative: design interior, design grafic, packaging, arhitectură, design de produs etc.

Evenimentul va fi moderat de trei speakeri, din cele trei laturi ale triunghiului creativ pe care îl implică un proiect complet: producătorul, utilizatorul, beneficiarul.

Bogdan Vasilescu este Director General al Grup Transilvae, furnizor de soluții pentru industria grafică. Cu o experiență de 25 ani în domeniu și colecționar de artă contemporană, el va povesti despre noile posibilități în materie de home decor.

Doru Stoican, Manager de vânzări HP pentru imprimarea în format mare din Europa Centrală și de Est, are peste 10 ani de experiență în tipărirea în format mare, deținând diverse poziții de la vânzări, marketing la management la nivel național și regional.

Paul Pitea este un căutător al soluțiilor tehnologice simple pentru probleme de producție complicate. În cadrul Young, o companie clujeană cu peste 17 ani de experiență în high-end digital print, Paul conduce departamentul de Producție, lucrând cu tehnologii de print, precum latex, sublimare directă/indirectă și UV.

Participarea la conferință este gratuită, cu rezervarea locului, în prealabil, prin completarea formularului de mai jos. Vă rugăm să tipăriți rezervarea sau să o salvați în telefon.