The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

RALUCA TUDOR // PLANTOPIA

Articol / 03 Oct 2017 / INSTITUTE.RO
  • RALUCA TUDOR // PLANTOPIA
  • RALUCA TUDOR // PLANTOPIA
  • RALUCA TUDOR // PLANTOPIA
  • RALUCA TUDOR // PLANTOPIA
  • RALUCA TUDOR // PLANTOPIA
1/5
Raluca Tudor a studiat între 2010 – 2014 la Liceul de Arte Plastice Nicolae Tonitza din Bucureşti, urmând apoi cursurile Universităţii Naţionale de Arte, în cadrul Facultăţii de Arte plastice, secţia Grafică din 2014 până în 2017.

Plantopia

Tema acestui proiect este ecosistemul şi impactul pe care îl avem asupra mediului. Ideea a pornit de la crearea unui univers în care mediul înconjurător este respectat. Plantopia este o pădure fantastică cu copaci şi flori, cu personaje care trăiesc în interiorul ei şi au gijă ca totul să coexiste.