The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Steff Chelaru // REGENCY

Articol / 03 Oct 2017 / INSTITUTE.RO
  • Steff Chelaru // REGENCY
  • Steff Chelaru // REGENCY
  • Steff Chelaru // REGENCY
  • Steff Chelaru // REGENCY
  • Steff Chelaru // REGENCY
  • Steff Chelaru // REGENCY
1/6
Şteff Chelaru este absolventă a Universităţii Naţională de Artă Bucureşti, masterandă, bursieră şi voluntar (Centrul Comunitar Generaţii) în cadrul Fundaţiei Principesa Margareta a României (Tinere Talente 2016 şi Tinere Talente 2017).
Este câştigătoarea Marelui Premiu a concursului #fashionFANatic2017 cu cea de a doua colecţie personală „REGENCY” şi a concursului “Artele spetacolului şi arte vizuale” cu proiectul „Tradiţie”, Proiect UE 2017.

Regency

"Regency" este un cuvânt din limba engleză care înseamnă "regenţă”,mai exact “a conduce dupa bunul său plac”. Fiind o colecţie despre căpeteniile lumii, acest cuvânt stă la baza conceptului şi a întregii colecţii, atât din punct de vedere al ideilor creatoare, a materialităţilor cât şi al tiparului.
Colecţia "Regency" reflectă în totalitate tema "regi", aceştia fiind singurii oameni care şi-au păstrat valorile de-a lungul timpului. Fiecare outfit redă ideile principale care au stat la baza celor mai de seama regi din cele mai importante regiuni ale lumii. Regele reprezintă apogeul competenţei şi a onoarei, fiind şi piesa de căpătâi de la jocul de șah, a cărei pierdere aduce înfrângerea jucătorului.