The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

BAZA.DESCHIDEM ORAȘUL // OPEN DOORS

Articol / 10 Mai 2018 / RDW team
  • BAZA.DESCHIDEM ORAȘUL // OPEN DOORS BAZA.DESCHIDEM ORAȘUL // OPEN DOORS
  • BAZA.DESCHIDEM ORAȘUL // OPEN DOORS BAZA.DESCHIDEM ORAȘUL // OPEN DOORS
1/2
Deschidem ușile biroului și vă așteptăm să ne cunoaștem, să stăm de vorbă și să schimbăm idei la o cafea fierbinte și/sau o bere rece. În plus, avem un cățel prietenos și zgomotos.SAVE THE DATE!
• 19 mai // 11:00 - 16:00
• Str. Berzei, 48A, interfon 1

BAZA. Deschidem orașul este o inițiativă urbană de îmbunătățire a spațiului public și culturii bucureștene. Suntem doi arhitecți, doi urbaniști, un producător de filme, un istoric de artă și un avocat, fiecare cu experiențe bogate în proiecte culturale și educaționale, legați de scopul creării unei rețele profesionale colaborative care să (se) formeze (într-)un București mai bun.

De când ne-am format în 2016, am abordat trei direcții principale: Little Improvements - care vine cu soluții concrete la reabilitarea spațiului public și reintegrarea clădirilor abandonate, workshopurile de Scenarii Urbane, de cercetare și activare a orașului, dedicate studenților și liceenilor, și Experiența Urbană, seria de emisiuni și podcasturi cu tinerii profesioniști, activatori ai orașului. În detaliu puteți vedea și asculta direct pe site.

Evenimentul face parte din Weekend în Cartierul Creativ.