The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

MIHNEA OCTAVIAN VICU // INSTAGLOVE

Articol / 02 Oct 2018 / INSTITUTE.RO
  • MIHNEA OCTAVIAN VICU // INSTAGLOVE
  • MIHNEA OCTAVIAN VICU // INSTAGLOVE
  • MIHNEA OCTAVIAN VICU // INSTAGLOVE
  • MIHNEA OCTAVIAN VICU // INSTAGLOVE
1/4
Vicu Mihnea-Octavian a absolvit Liceul de Arte Victor Brauner Piatra Neamț,în vara anului 2015, continuându-și studiile la Universitatea Națională de Arte București, în cadrul Facultății de Arte Decorative și Design, la secția de Design de produs, finalizându-le în anul 2018.

InstaGlove

Pornind de la numele produsului, InstaGlove, aplicatorul de mănuși reprezintă răspunsul principal al dezavantajelor celorlalte aplicatoare deja existente pe piață. Modulul mănușii soluționează problema mediului contaminat, prin forma sa, acesta îndeplinind funcția de entanșeitate dintre aplicator și mănușă.

InstaGlove are ca scop reducerea disconfortului, timpului și ruperea mănușilor la aplicare. Totodată, acesta dorește minimzarea alergiilor și iritațiilor la utilizarea mănușilor din latex.

Conceptul InstaGlove este gândit pentru a servi în medii ostile, forma obiectului este special proiectată din punct de vedere ergonomic pentru a putea fi manipulată cu ușurintă de orice utilizator.