The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

STUDIO Æ // O POVESTE DE 100 DE ANI - ARHITECTURĂ ȘI SCULPTURĂ

Articol / 09 Apr 2019 / INSTITUTE.RO
  • STUDIO Æ // O POVESTE DE 100 DE ANI - ARHITECTURĂ ȘI SCULPTURĂ STUDIO Æ
  • STUDIO Æ // O POVESTE DE 100 DE ANI - ARHITECTURĂ ȘI SCULPTURĂ STUDIO Æ
  • STUDIO Æ // O POVESTE DE 100 DE ANI - ARHITECTURĂ ȘI SCULPTURĂ STUDIO Æ
  • STUDIO Æ // O POVESTE DE 100 DE ANI - ARHITECTURĂ ȘI SCULPTURĂ STUDIO Æ
1/4
who
Studio æ - architecture & evolution a fost fondată în anul 2013 în București, de către Andrei Ștefănescu și Elena Ștefănescu-Marcu. Studio æ este format dintr-o echipă care se bazează pe calitate și un loc în care arhitectura, designul, arta și ingineria se întâlnesc.

what
Evenimentul realizat de studio æ, arhitecture and evolution, își propune să provoace imaginația și să trezească interesul asupra legăturii dintre arhitectură și sculptură. Cartierul Creativ poate fi admirat în toată splendoarea lui prin perspectiva panoramică de pe acoperișul clădirii.

Vor fi expuse proiectele realizate de studio æ, printre care amenajarea Flagship Store Gusturi Românești, showroom-ul Geberit România, proiectul premiat cu locul I la concursul internațional ArtUrbain din Franța și multe alte proiecte finalizate.

Sculptura, fiind un alt element prezent în viața studioului, va fi reprezentată printr-un vernisaj al sculpturilor realizate de Eugenia Popovici Ștefănescu. În 2019, se împlinesc 100 de ani de la nașterea acesteia.


***
24 MAI / 18:00 – 00:00

@ Crișana Street 9, parter, în Cartierul Creativ