The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

CARACTER // ATELIER DE SCRIPT LETTERING

Articol / 26 Apr 2019 / INSTITUTE.RO
  • CARACTER // ATELIER DE SCRIPT LETTERINGCARACTER
  • CARACTER // ATELIER DE SCRIPT LETTERINGCARACTER
  • CARACTER // ATELIER DE SCRIPT LETTERINGCARACTER
  • CARACTER // ATELIER DE SCRIPT LETTERINGCARACTER
1/4
who
Caracter dorește să promoveze creația de literă și să aprofundeze cunoștințele istorice, tehnice și funcționale ale caracterelor, atât caligrafice cât și tipografice.

what
Acest atelier de Script Lettering este dedicat studenților pasionați de litere, ilustrație și design. În cadrul workshop-ului se va discuta despre diferențele dintre caligrafie și lettering, limitele celor două și cum se pot completa armonios. Participanții vor trece prin tehnici esențiale de scriere cursivă: brush lettering, scriere monoliniară și scriere cu dublu-creion.

Atelierul este ideal atât pentru începători cât și pentru cei care doresc să își îmbunătățească tehnică desenului de litera sau de compoziție. Atelierul va avea o durată de 6 ore iar participarea este gratuită. Pentru a rezerva unul din cele 10 locuri, trimite un e-mail la scrie@caractercucaracter.ro în care să ne spui câteva despre tine (vârstă, facultate, specializare), o scurtă motivație și câteva lucrări realizate, în format pdf sau link (site personal, Behance, Dribbble, etc).



***

ÎNSCRIERE:
Motivație & portofoliu prin e-mail: scrie@caractercucaracter.ro

21 MAI / 10:00 - 16:00

@ Institute The Cafe, Strada Știrbei Vodă 104-106, în Cartierul Creativ