The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

IKEA la RDW

Articol / 03 Mai 2019 / The Institute
  • IKEA la RDWSpaţiile de reîncărcare IKEA
1/1
În cadrul spațiului central Romanian Design Week 2019 veți putea admira peste 200 dintre cele mai bune proiecte realizate în ultimul an de designeri, graficieni și arhitecți români, veți putea descoperi cel mai mare concept store dedicat designului românesc, precum și o serie de expoziții capsulă semnate de organizații care folosesc creativitatea ca principală resursă de dezvoltare. 

STAȚIILE DE REÎNCĂRCARE IKEA
Foarte mulți creativi spun că obiceiul de a lucra pe timp de noapte este ceea ce îi ajută să se concentreze și să fie productivi. Anul acesta, IKEA își propune să desființeze acest mit și să arate că somnul este de fapt un combustibil al creativității.

„Reîncarcă-te pentru viață" este conceptul umbrelă sub care IKEA îi invită pe cei mai mulți oameni să redescopere importanța somnului de calitate în viața de zi cu zi. Iar Stațiile de Reîncărcare IKEA abia așteaptă să fie descoperite în cadrul expoziției Romanian Design Week.

Vizitatorii sunt invitați să „se deconecteze pentru a se conecta”, „să doarmă precum bebelușii” și poate să viseze puțin mai mult.

ikea.ro