The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

UrbanEye Film Festival caută filme despre oraș, arhitectură și viața urbană

Articol / 12 Iun 2019 / The Institute
  • UrbanEye Film Festival caută filme despre oraș, arhitectură și viața urbană
1/1
Festivalul de Film UrbanEye are loc în 2019 între 6-10 noiembrie, reunind cele mai actuale pelicule și evenimente conexe despre viața urbană, design, arhitectură și mediul în care trăim.

Pentru ediția a șasea a festivalului, pasionații de film, casele de producție sau realizatorii independenți își pot înscrie până pe 1 iulie filmele care au drept tematică viața urbană sau arhitectura. Pot fi înscrise filme de ficțiune, documentare, animații sau filme experimentale, în care oraşul, arhitectura sau viaţa urbană sunt personajele, subiectele principale sau decoruri cu rol dramaturgic în construcția narativă.

O selecție a filmelor înscrise vor fi vizionate în cadrul festivalului.

UrbanEye este un festival dedicat celor interesați de înțelegerea mediul în care trăiesc. Filmele, atent selecționate, chestionează aspecte legate de viața urbană și oferă publicului posibilitatea să descopere sau să aprofundeze noi idei și abordări ale acesteia.

Înscrierile se pot realiza completând formularul de pe site-ul UrbanEye, secțiunea Call for films.

De-a lungul celor cinci ediții UrbanEye de până acum, programul festivalului a oferit publicului filme despre locuire, patrimoniu, sustenabilitate, design, dezvoltare urbană și multe altele.

Pentru mai multe detalii, vizitați urbaneye.ro și pagina de Facebook UrbanEye Film Festival.

Festivalul de Film UrbanEye este un proiect al asociației ARTA în dialog, proiect cultural co-finanţat de Administraţia Fondului Cultural Naţional și de Ordinul Arhitecților din România din timbrul arhitecturii.

Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitea beneficiarului finațării.