The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

2020: THE TIME IS NOW

Articol / 29 Ian 2020 / The Institute
  • 2020: THE TIME IS NOWTHE TIME IS NOW
  • 2020: THE TIME IS NOWGaleria SENAT
  • 2020: THE TIME IS NOWGaleria SENAT
1/3
Vineri, 7 februarie, de la ora 19.00, într-o hală readusă la viață, revitalizată pentru cultura și comunitatea artistică a Bucureștiului, în jurul Caietelor de Bune Practici Constructive pentru zonele istorice ale capitalei - Catalog București, ARCEN organizează un experiment artistic, dedicat imperativului momentului: refuzul de a abandona Bucureștiul în resemnare.

Cu această ocazie, sunteți așteptați să petreceți o seară cu dans contemporan, poezie, muzică și vin pentru viitorul Bucureștiului. Evenimentul The time is now va avea loc la Galeria SENAT/ Combinatul Fondului Plastic (str Băiculești nr. 29), într-o desfășurare menită să pună în valoare Caietele de Bune Practici Constructive pentru zonele istorice ale capitalei – Catalog București, prezentate în cadrul unei instalații concepute de arhitectul Mircea Barac, care va asigura și proiecțiile video din cadrul acesteia.

Dansatoarea și coregrafa Oana Mureșan va susține patru poeme coregrafice, în lectura lui Edmond Niculușcă, iar grupul Sentiment va compune, cu ajutorul sintetizatoarelor, muzică analog, într-un dialog permanent cu dansul și poezia contemporană.

Accesul este liber. Poți rezerva un loc aici.

Mai multe detalii despre eveniment puteți găsi la următorul link:
https://www.facebook.com/events/534695620727848/