The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

MONO.future // MONOMER: Future Prospects About Old Habits

Articol / 15 Iun 2021 / Luiza Popescu
  • MONO.future // MONOMER: Future Prospects About Old Habits
1/1
Joi, 24 iunie, începând cu ora 18:00, la Centrul Național al Dansului București (CNDB) are loc MONO.future, un eveniment imersiv curatoriat de echipa proiectului MONOMER: Future Prospects About Old Habits.

MONO.future este un dar din viitor către trecut, cu scopul de a înțelege mai bine prezentul.

Când suntem împreună putem crea și imagina o nouă versiune a noastră, în care ne confruntăm împreună fricile. Ne putem sprijini unul pe altul cu ajutorul mișcărilor corpurilor noastre. Nu e doar mișcarea cea care ne modifică constant: suntem minte, corp și suflet, mereu în continuă transformare, depășindu-ne constant limitele proprii și colective.

MONO.future este un eveniment imersiv, în care viitorul are nevoie de corpul tău!

Concept: Alina Tofan

Live act music: Shokima, FilipLongfellow

Performers: Alina Tofan, Vlad Benescu

New media artists: Alexandru Claudiu Maxim, Vlad Grigore, Ioana Buraga

Comunicare vizuală & PR: Ioana Buraga

Artist fotograf: Georgiana Vlahbei

Evenimentul face parte din proiectul cultural MONOMER: Future prospects about old habits, un proiect de investigație coregrafică a corpului în perioada de lockdown. Proiectul este derulat de Asociația Macaia și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

  • SOCIAL MEDIA
  • Instagram: http://www.instagram.com/monomer.future
    Facebook: https://www.facebook.com/monomer.future
    Soundcloud: https://soundcloud.com/monomer-future