The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

RDW Design Go x Cotroceni

Articol / 08 Mai 2022 / Andra Mihai
  • RDW Design Go x Cotroceni
1/1
RDW Design Go reprezintă circuitul de evenimente satelit din cadrul programului festivalului Romanian Design Week. Peste 60 de evenimente și activități propuse de designeri, galerii de artă, studiouri de design & arhitectură, ateliere, muzee, showroom-uri sau cafenele vor transforma orașul într-o scenă a designului în perioada 13-22 mai. Publicul va putea participa la workshop-uri, va putea vizita ateliere de design și expoziții, desenându-și astfel propriile trasee prin oraș, (re)descoperind cartiere, locuri și idei.



În weekendul 21-22 mai, în cartierul Cotroceni se va desfășura Bazar de Cotroceni. Evenimentul de tip open-doors, aduce împreună micile afaceri locale și curțile & grădinile locuitorilor, care se deschid pentru a întări sentimentul de apartenență al comunității și pentru a crește nivelul de conștientizare asupra potențialului său, atât din punct de vedere social cât și economic.



CASA MAI va fi, de asemenea, accesibilă curioșilor și vizitatorilor dornici să cunoască acest cuib creativ din Cotroceni.



La umbra copacilor din Grădina Botanică a Universității București, Weekend Sessions vă așteaptă să descoperiți peste 150 de artiști locali și invitați speciali. Sesiunile de muzică se vor îmbina cu socializare, audiții, picnic în pădure sau degustări, poezie sau dans contemporan, discuții și dezbateri, ateliere pentru copii.