The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Cel mai mare concurs de video-mapping din România, la a doua ediție

News / 10 Iun 2015 / INSTITUTE.RO
  • Cel mai mare concurs de video-mapping din România, la a doua edițieAaron D Molenkamp
1/1
Concursul internațional iMapp Bucharest 2015 a lansat două Open Call-uri în vederea selecției participanților.

Primul Open Call este destinat comunității internaționale de artiști video, inclusiv celor din România. Astfel, vor fi selecționate șase echipe de artiști din întreaga lume, pentru un show de excepție, care va avea loc pe data de 19 septembrie 2015, în Piața Constituției, în cadrul evenimentului cultural Zilele Bucureștiului. 
iMapp Bucharest 2015, unul dintre cele mai mari spectacole de video-mapping din lume, va consta în 6 show-uri a câte 4 minute și 30 de secunde, pe cea mai impresionantă suprafață pe care o poate oferi o clădire, și anume pe fațada Palatului Parlamentului. 
Cei șase câștigători ai concursului internațional de idei pentru iMapp Bucharest 2015 vor fi anunțați pe site-ul oficial al evenimentului, www.imapp.ro, în data de 7 iulie 2015.
 
Al doilea Open Call - stillMapp Bucharest 2015 - se adresează oricărei persoane cu cetățenie română. stillMapp Bucharest 2015 este un concurs de fotografie deschis publicului larg, cu scopul de a încuraja comunitatea de a participa în mod activ la viața culturală a capitalei. Cele mai bune fotografii vor fi proiectate pe fațada Palatului Parlamentului, iar marele câștigător va primi un premiu special, în valoare de 1.000 de euro. 
 
iMapp Bucharest 2015 este organizat de Primăria Municipiului București prin creart – Centrul de Creație, Artă și Tradiție, 360 Revolution - Event Production, Maxin10sity - Curator.