The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

5 din Cartier // 22 - 28 aprilie 2019

Articol / 22 Apr 2019 /
  • 5 din Cartier // 22 - 28 aprilie 2019
  • 5 din Cartier // 22 - 28 aprilie 2019
1/2
Într-o săptămână în care soarele nu mai este timid, iar spiritul pascal ne îmbie la timp petrecut în familie, cele 5 recomandări din cartier se potrivesc momentelor petrecute cu cei dragi:

Trei de Jazz Live | 25.04 | 20:00-23:00 | @Grădina Eden

Trei de Jazz înseamnă Teodora Spînu (voce), Ana Dubyk (voce) și Lucas Contreras (chitară).
Formula a luat naștere în vara anului 2018, cu ocazia festivalului Filmul de Piatra (Piatra Neamț). Background-ul muzical și cultural diferit al fiecărui component al trupei creează o lume eclectică, plină de spontaneitate.
Cei trei ne vor încânta cu o parte din compozițiile Anei Dubyk și câteva aranjamente ale unor standarde preferate ale muzicienilor.

Lecția de Caligrafie | 23.04 | 18:30-20:00 | @Muzeul Național al Literaturii Române

Muzeul Național al Literaturii Române în parteneriat cu Academia de Caligrafie organizează, în fiecare marți, la ora 18.30, în perioada 19 februarie - 23 aprilie 2019, proiectul “#220poenaru – Lecția de Caligrafie”. Proiectul constă într-o serie de atelierie dedicate tinerilor, adultilor și familiilor cu copii cu vârste de peste 12 ani. Cei 11 cursanți ce vor fi selecționați vor învăța, pe parcursul celor 10 lecții practice a câte 1,5 ore/sesiune, tehnici de caligrafie tradițională și scriere cu tocul și penița, precum și mânuirea altor instrumente specifice.
Adresa de desfășurare este Ceainăria MNLR, București, Strada Nicolae Crețulescu nr. 8, sector 1. Așteptăm cu drag expunerea tuturor lucrărilor la sfârșitul atelierelor..

The ABC of Diplomacy 2019 | 23.04 | 17:00-20:00 | @Teatrul de Revistă Constantin Tănase

Aflat la cea de-a VIII-a ediție, proiectul are ca scop îndeplinirea nevoilor studenților pasionați de domeniul diplomației, cât și de cel al relațiilor internaționale. * Dacă ești pasionat de diplomație sau te interesează Relațiile Internaționale, trebuie doar să completezi formularul de înscriere iar noi te ținem la curent cu tot desfășurătorul evenimentului. 

Licitația de Ceasuri, Bijuterii & Artă Decorativă | 24.04 | 19:00-22:00 | @Galeriile Artmark

Bijuteriile vintage nu se demodează niciodată. Vă prezentăm o colecție de bijuterii excepţionale cu patină și povești pe măsură: inele cu diamante, coliere, pandantive, broşe şi brăţări cu pietre preţioase realizate în stil Belle Époque, Art Deco, Art Nouveau, Neo-Rococo etc. Și tot acum puteți investi cu folos în timpul dumneavoastră. Vă propunem o serie de ceasuri de colecţie, din metale și pietre prețioase, aparținând unor mărci celebre precum: Cartier, Omega, Rolex, Longines, Breitling, Patek Phillipe etc., toate la prețuri foarte accesibile. Nu ratați nici selecția noastră de obiecte de artă decorativă, piese unicat din argint, manufacturate în ateliere celebre din Europa și America.
Loturile licitației pot fi vizionate aici.

Milkywaves Disco Party@Apollo | 25.04 | 22:00-05:00 | @Apollo 111 Barul

Înainte de a lua pauză de Paște, vino să petreci la Apollo 111 Barul alături de Lucian Rosu & Cristina Cazacu.
Dansează pe ritmurile muzicii disco-funk-electro și îmbieți ochii cu vizualurile nenumpraților artiști locali:
Raluca Băraru, Diana L. Barbu, Florina Cursaru, Cristina Cazacu, Mihai Țigleanu, Irina Perju, Elena Greta, Andreea Moise, Cristina Stefan, Andreea Dobrin Dinu, Cristian Moldovan, Andra Badea, Cristian Anton, Romina Ionescu, Ana Beraru, Lavinia Valentina, Eduard Cîrstea.
Intrare gratuită.