The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

30 de tineri artiști, designeri și ilustratori participă la Hot Lagoon Fair #6

News / 02 Mai 2018 / INSTITUTE.RO
  • 30 de tineri artiști, designeri și ilustratori participă la Hot Lagoon Fair #6
1/1
Hot Lagoon Fair își propune să reunească noul val de artiști, designeri și ilustratori din România. Creațiile lor se vor regăsi pe printuri, fanzine-uri, tricouri, piese de ceramică, stickere, cărti poștale, genți, sacoșe, cărti de autor și multe alte obiecte de larg consum.



Primul târg de printuri și tipărituri de artă care promovează noua generație a industriilor creative locale, proiectul vrea să atragă atenția asupra insularității în care se găsește, deseori, produsul de creație românesc în competiția cu mondializarea consumeristă și de serie globală. Întrucât târgul nu are o locație fixă, fiecare ediție descoperă un nou spațiu cu implicații cultural-artistice. Ediția a șasea va avea loc în perioada 12-13 mai la Verde Stop Arena (Barbu Văcărescu, 162-164, București). Accesul va fi liber, între orele 13:00 - 23:00. 



Pentru a încuraja diversitatea de maniere și viziuni prezentă la târg și pentru a oferi șanse de afirmare cât mai multor artiști locali, aceștia sunt invitați să își expună și vândă lucrările prin rotație.



Lista de artisti Hot Lagoon 6:

A
ALINA GEORGESCU
ANDREEA MIRONIUC
ANDREI NICOLESCU
ANIELA ARITON
ATLR RSVD
BENi
BEWISE
BIANCA MOCAN
BONY
BUMBAGR
CRISTIAN PRANDEA
CUTARICA
CUTEOSHENII
Co+Lor LORETA ISAC & COJOCARU CONSTANTIN
DORA BACIO
HORATIU SOVAIALA
MEGAN DOMINESCU
MICHIU
MIKI FROM TOMORROWS
MIRCEA POP
MONO
MOON CO
OPEN MINDS
POSTERJAM
PRIMITIV PRINT
REG
SADDO
SWEET DAMAGE
TIRED CAT
VOLODEA BIRI