The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Art Fashion Fair @Maison 13

Articol / 22 Apr 2016 / Miruna Boțîrcă
  • Art Fashion Fair @Maison 13
1/1
Pe 23-24 aprilie are loc cel cool eveniment de lifestyle și fashion din România. Art Fashion Fair Spring Edition are loc la Maison 13, cu o selecție eclectică de designeri români și live DJ. 

Art Fashion Fair promovează o cultură a inspirației, creativității și colaborării, prezentând designeri și branduri autohtone (haine și accesorii de autor, design textile, accesorii home&deco) unei comunități de oameni deschiși către original, consumatori de design românesc, high fashion și luxury brands.

Evenimentul se va desfășura în interiorul și în grădina Maison 13 (Str. Dumbrava Roșie 2, Grădina Icoanei), un loc ieșit din tipare, unde arhitectura, designul, arta și cultura se întâlnesc pentru a contura un stil de viață aparte.

Conceptul și selecția riguroasa sunt rezultatul colaborării dintre Roxana Silean, fondator Art Fashion Fair și Alexandra Negulescu, inima și sufletul din spatele Lemondry, cu o solidă experiență în fashion buying și retail. Împreuna aducem în atenția publicului o colecție unică de produse, o noua provocare pentru industria modei românești.

Vizualul acestei ediții Art Fashion Fair este creat de Artivist, mișcare axată pe promovarea culturii naționale, oferind servicii inspirate de cultura românească și adaptate într-un mod inovativ la mediul de business actual.


Tasty Partners : Burger Van – food &more| Boiler – the coffee experience

Ground Zero Beer – “Best beers Of Romania” potrivit RateBeer.com

Sugar and Lime – cocktails | GRAM bistro – sweets & snacks

Fotograf eveniment : Constantin Enache

Superpowers Partners : AQUA Carpatica, Revista Atelierul, Igloo media, România Pozitivă, IQads, Bună dimineaţa, Bucureşti, Iqool

Free entrance & pets allowed!