The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Band of Creators pop up shop

News / 26 Mar 2015 / INSTITUTE.RO
  • Band of Creators pop up shop
  • Band of Creators pop up shop
  • Band of Creators pop up shop
  • Band of Creators pop up shop
  • Band of Creators pop up shop
1/5
Ultimul week-end din martie aduce la Artmark a doua ediție a pop-up shop-ului Band of Creators. Cei care vor trece pragul pop-up shop-ului vor avea acces în premieră la colecțiile de primăvară – vară 2015 a peste 20 de designeri români și străini. Florentina Giol, Larisa Dragna, Diana Flore, Georgiana Giuroiu, Laura Olaru, Edita Lupea, Moogu, Prochaine, Fandacsia, Smaranda Almășan, Life in Mono, Carmina Cimpoeru, 74 streetbags, Irina Florea, Oana Lupas, Amelie Suri sau Maria Queen Maria (Bulgaria) sunt doar câțiva dintre designerii care au confirmat participarea.

Ioana Ciolacu va fi prezentă și la această ediție, cu  un diffusion line al colecției “Hunters” care a fost prezentată la Berlin Fashion Week și apreciată în unanimitate de presa de specialitate.
 
La această a doua ediție a pop-up shop-ului, cei interesați pot primi, la cerere, consiliere vestimentară din partea unui stilist avizat sau pot participa la workshop-urile de stil organizate in cele doua zile.  
 
Pop-up shop-ul va fi deschis pe 28 si 29 martie, între orele 11.00 și 20.00. Accesul se va face cu bilet de intrare, în valoare de 10 lei sau pe baza de invitație.