The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Calif lansează concurs de design

News / 16 Mai 2015 / INSTITUTE.RO
  • Calif lansează concurs de design
1/1
Calif a lansat un concurs de design, cu ocazia deschiderii primului Drive-In cu specific oriental. 

Brieful provoacă designerii să deseneze o bavețică asortată noului Drive-In din Califatul Militari. Propunerile trebuie trimise la adresa concurs@calif.ro, până pe 15 iunie, premiul pentru câștigător fiind o excursie la Paris Design Week 2015

Condimentele tehnice necesare sunt: elemente de identitate vizuală Calif; tip folosire - de unică folosinţă; dimensiune - Unisex, ~ 40 x 60, Large (de la nivelul gâtului până în poală); atribute - protecție împotriva petelor, margine de protecţie care să nu permită împrăştierea resturilor de de mâncare); livrare - compactat/împachetat; costuri de producție - nu mai mult de 2 RON/bucată fără TVA, personalizare inclusă.
Livrabilele sunt: unul sau mai multe modele, randări sau schiţe de baveţici de adulţi; dimensiunea emailului nu trebuie să depăşească 8 mb; fişierele pot fi predate în format jpg hi res, cdr, tiff, pdf, ppt, link prezi.
Termen limită:  15 iunie, ora 23.59.
 
Citește regulamentul complet aici

Calif este primul Kebab Boutique din România care oferă o bucătărie orientală de bun gust. Conceptul Calif, inspirat atât de pasiunea pentru gastronomia orientală, cât și de preocuparea pentru un stil de viață sănătos, ia forma kebab-urilor și a specialităților pregătite cu grijă, numai cu ingrediente proaspete și naturale, în cele 3 Califate din București.