The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Call for entries Best in Design

News / 22 Dec 2017 / INSTITUTE.RO
  • Call for entries Best in Design
1/1
Studenții, designerii și pasionații în design de până în 30 de ani se pot înscrie la cea de-a 9-a ediție a concursului internațional Best in Design, până la 31 ianuarie 2018, completând formularul online.
 
Best in Design propune 4 categorii de concurs - Industrial design, Product design, Fashion design și Communication design  - și premiile însumează 10.000 euro și un internship într-un studio de design. Concursul este organizat de Facultatea de Multimedia Communications în cadrul proiectului Zlin Design Week și a fost inițiat de Martin Ruzicka.
 
La Best in Design pot participa în egală măsură persoane pe cont propriu, dar și echipe, singurele condiții fiind ca designerii să aibă sub 30 de ani și ca proiectele să fie realizate după 1 ianuarie 2016. Participarea este gratuită. 
 
Câștigătorii vor fi aleși de un juriu de profesioniști, care vor fi anunțați înainte de jurizare. Designerii aleși vor fi anunțați în cadrul galei Best in Design. Zlin Design Week are loc în perioada 4 - 11 mai 2018, iar tema de anul acesta este “Game”.