The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

DOR de AUTOR Pop-Up Shop

Articol / 11 Iun 2021 / Luiza Popescu
  • DOR de AUTOR Pop-Up Shop
1/1
DOR de AUTOR Pop-Up Shop, un eveniment marca AUTOR, dedicat iubitorilor de bijuterie contemporană, vă așteaptă pe 19 și 20 iunie, între orele 11:00 și 20:00, la Arcub, Hanul Gabroveni, Strada Lipscani, nr 84-90.

Dor de Autor Pop-Up Shop pregătește experiențe multisenzoriale, o sărbătoare a simțurilor plină de culoare, texturi și bucuria dorinței colective de estetic.

Printre designerii și brandurile prezente se numără Miruna Belicovici, Luciene Buga, Cleopatra Coșuleț, Made by Mura, Iuliana Asoltanei, MesteshukarButiq, Gena Tudor, Anayd Blu, Karakter, Carmen Gherghe, Lucica Rus, Luviane Atelier de Parfumerie, Maria Paltin și Glogor Kusmanovski.

Evenimentul este menit să încălzească scena creativă a bijuteriei de autor și să o pregătească pentru târgul internațional de bijuterie contemporană Autor Fair 2021, programat pentru luna octombrie a acestui an, la București.

AUTOR este singura platformă din estul Europei dedicată exclusiv bijuteriei contemporane și de artă. AUTOR comunică pe diverse niveluri și prin diferite medii: evenimente, târgul internațional, revista tipărită, premiile și o arenă digitală versatilă. Platforma a devenit un creator de contexte, concepte și comunități creative, iar Dor de Autor Pop-Up Shop este o astfel de inițiativă.