The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Marché de Noël – Târgul cadourilor de designer

News / 29 Noi 2016 / INSTITUTE.RO
  • Marché de Noël  – Târgul cadourilor de designer
1/1
Să fie NOËL!
Da, este tot el, Marché de Noël! Târgul cadourilor de designer se întoarce punctual și loial - trăsături de caracter absolut încântătoare în peisajul în continuă schimbare din jurul nostru.
 
Cu ce vine anul acesta NOËL? Cu răspunsurile la toate întrebările tale legate de Crăciunul care se apropie vertiginos: cu o selecție de fashion excelentă și fresh, cu design de obiect inteligent, funcțional și amuzant, cu bijuterie de autor inspirată și inspirațională și cu produse bio pentru fiecare dintre simțurile tale. NOËL știe, din nou, ca în fiecare an, să fie inventiv, diferit, surprinzător. Cum ne dorim cu toții să fim, nu?
 
NOËL vine devreme, ca să ai timp de pregătiri pentru fiecare persoană și context din Sărbătorile de Crăciun; vine variat, ca să te poți reinventa pentru cei din jurul tău, și vine cu good mood, ca să intri în vibe-ul potrivit pentru fiecare eveniment de Crăciun. Nicio întrebare nu rămâne fără răspuns ❤️
 
‘Selecția pentru NOËL de anul acesta a fost o experiență intensă: am avut peste 200 de aplicații, dar rezultatul e minunat - un echilibru perfect de design de obiect, creație vestimentară, bijuterii de autor și produse bio, gata să transmită toată energia creativă a designerilor’ spune Dan Pierșinaru, fonda-torul conceptului Marché de Noël.
 
Aşadar, pe 10 şi 11 decembrie, NOËL te așteaptă cu cel mai bun scenariu pentru week-endul tău!
 
Casa Universitarilor, Strada Dionisie Lupu nr.46, sector 2, București
 
Orar:  sâmbătă 10 decembrie, duminică 11 decembrie:  11.00 – 20.00
Bilet de intrare: 10 lei