The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

PosterJam Showcase @Romanian Design Week

Articol / 29 Iul 2020 / The Institute
  • PosterJam Showcase @Romanian Design Week
  • PosterJam Showcase @Romanian Design Week
1/2
În luna August se împlinesc trei ani de când s-a lansat PosterJam, un proiect inițiat de trei designeri români, care lunar lansează provocarea de a creea afișe pe baza unei teme. Proiectul are ca scop promovarea afișului ca instrument de comunicare cu valoare culturală și socială și creeare unui spațiu destinat experimentării.

Pentru a marca acest moment, echipa PosterJam a pregătit o surpriză. Afișele înscrise la tema actuală, CHANGE, până pe data de 31 Iulie, au șansa să fie expuse în cadrul Romanian Design Week 2020. O selecție a afișelor înscrise va fi făcută de echipa PosterJam alături de Ovidiu Hrin.