The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Pregătiri în tihnă și cadouri pentru suflet, la Harababura Vintage Fair

Articol / 10 Noi 2022 / Andra Mihai
  • Pregătiri în tihnă și cadouri pentru suflet, la Harababura Vintage Fair
1/1
Ultima ediție din acest an de Harababura Vintage Fair adună la un loc pe cei mai iubiți creatori și designeri români între 2 și 4 decembrie, la Centrul de Proiecte din Timișoara. Programul se desfășoară între orele 12:00 și 20:00, pe strada Vasile Alecsandri nr. 1, iar intrarea este liberă.

Harababura Vintage Fair reprezintă o fuziune dintre vechi și nou. Pe de-o parte, prezintă produse de modă, ceramică, bijuterie, mobilier; iar pe de alta, piese vestimentare vintage și colecții de viniluri. Programul include și o serie de discuții, unde sunt invitați designeri de succes, care să inspire viitoarele generații de artiști.


Gruni

Printre expozanți se numără: Ceramiceanu, Atelier Sabine, Smoosh, Gruni, de la Irina, Ame Ceramics, Kaolith, Lun, Cusut cu meșteșug, Magazen, Borcănelul cu dichis, Moțart, Atlier Francois, Shoodies, Ocru, Simo's ceramics, L'arlesienne, Corina Marina, Artizana, Carine Arnakis, Delia Radovanovici, Vinylcourt, Spinnin' Time etc.


Kaolith

Harababura ia multe forme în comunitate, de la târg la magazin, dar înseamnă și oportunități pentru designeri locali, fiind o rampă de lansare pentru multe idei și inițiative sustenabile, zero-waste și eco din Timișoara.

Pentru înscrieri expozanți, puteți completa formularul online, până în data de 21 noiembrie — aici.

Pentru mai multe informații, vă rugăm să consultați pagina evenimentului — aici.

***

Proiectul face parte din Programul Cultural ”Timișoara 2023 – Capitală Europeană a Culturii” și este finanțat de Municipiul Timișoara prin Centrul de Proiecte.