The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

PRICK, TICKLE, POISON

News / 17 Iun 2015 / INSTITUTE.RO
  • PRICK, TICKLE, POISON
  • PRICK, TICKLE, POISON
  • PRICK, TICKLE, POISON
  • PRICK, TICKLE, POISON
1/4
Expoziția PRICK, TICKLE, POISON din spațiul alternativ Musette de pe Calea Victoriei 114 este iar accesibilă publicului începând de joi, 18 iunie, orele 19.00.   

PRICK, TICKLE, POISON este o expoziție IMACULATURA, care își propune să pună la colț și la punct emoții nestăvilite, prin 3 cuvinte legate de 3 gesturi încarnate în 3 obiecte, iar expoziția se ridică în jurul lor. 
 
"Instalația centrală le plasează chirurgical pe masă pentru a fi lățite, tăiate, trase, împunse, înțepate, gâdilate, despicate, apretate până la exasperare. Ațe roșii trag care-ncotro de marginile subînțelese ale rănilor.Gesturile care fac rănile, gesturile care încearcă rănile și gesturile inutile rulează o coregrafie secvențială. Printate într-o serie limitată de timbre (1600 buc), 10 personaje recognoscibile arată semnele, fiecare din spațiul și timpul lui; fără valoare poștală, doar sentimentală",  descriu expoziția cei de la IMACULATURA.
 
PRICK,TICKLE, POISON este un proiect IMACULATURA. Cu sprijinul MUSETTE. 
Stage design: Matei Badea 
Instalație sunet: Vlad Stoica 
Voce: Ionuț Grama 
Legare volum: Woodish 
Foto: Roald Aron 
Make-up: Mirela Constantin 
Model: Ada Tache