The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

RDW Hotspot // Uanderful

Articol / 16 Mai 2016 / RDW team
  • RDW Hotspot // UanderfulVictor Bogdan Gheorghita
  • RDW Hotspot // UanderfulVictor Bogdan Gheorghita
  • RDW Hotspot // Uanderful
1/3
Uanderful face parte din circuitul Romanian Design Week 2016.

Povestea Uanderful începe cu mult înainte ca mâna arhitectului să traseze prima linie în schița. S-a născut din suflet, cu multă atenție, energie și pasiune, îmbogățit cu dedicație și măiestrie, setând noi standarde.
Uanderful este un legământ de valori esențiale, precum timp de calitate, experiențe senzoriale ce combină un mix culinar extins, cocktailuri rafinate și o colecție de vinuri aduse din toate continentele, servire impecabilă, recomandări culinare asociate băuturilor servite și invitația de a experimenta mai multe feluri de mâncare laolalta cu prietenii, toate dau o altă măsură timpului, zdrobind ritmul de repede-înainte.
Cu o arhitectură unică și atenție sporită la detalii, de la îmbinările de nuanțe, la tuburile de alchimie din hol, totul este încadrat în forme geometrice ce dau confort și inspiră o stare de bine, lumini calde care pot deveni jucăușe, sunet curat, instrumente muzicale și mobilier relaxant.



Calea Floreasca, nr. 240

Program:
Lu - Dum: 12:00-15:30 și 18:00-02:00