The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Spectacol de bijuterie contemporană la TNB. S-au pus în vânzare biletele pentru AUTOR 2019

Articol / 29 Mar 2019 / The Institute
  • Spectacol de bijuterie contemporană la TNB. S-au pus în vânzare biletele pentru AUTOR 2019AUTOR 2019
1/1
AUTOR 2019 pune reflectorul pe relația intrinsecă dintre bijuterie și frumusețe. Te provoacă să vezi mai departe de obișnuit și să completezi propria frumusețe, prin concepte transpuse în bijuterie contemporană.
Un weekend efervescent și creativ, în care te poți exprima cu originalitate, poți alege piesa de bijuterie care te reprezintă și îi poți da viață purtând-o.

Târgul AUTOR are loc în foaierul somptuos al Teatrului Național București. La aniversarea de 10 ani, AUTOR pregătește o atmosferă creativă și eclectic internațională, unde designeri și publicul lor găsesc scena perfectă de întâlnire.
Un weekend dedicat exclusiv bijuteriei contemporane și de artă, o ocazie unică de a gusta un cocktail rafinat de idei și inspirație.

Ocupați-vă locurile în sală! Biletele pentru vizitator AUTOR 2019 se pot achizitionare de pe site-ul evenimentului: http://dautor.ro/bilete-autor-2019/.

Târgul AUTOR este ocazia unică de a întâlni designeri emergenți, veniți din toate colțurile lumii, dar și creatori consacrați, premiați și recunoscuți în mediile bijuteriei contemporane internaționale, atent selectați de un juriu de renume.

Varietatea de concepte și tehnici - de la bijuteria clasică până la tehnologia 3D - combinația surprinzătoare de materiale - aur, silicon, argint, lemn, pietre semi-prețioase, porțelan, textile etc - este startul unei călătorii care îți va încânta privirea.

Ești curios?

AGENDA
11 aprilie, 19:00 - Party, socializare, lansarea revistei AUTOR nr. 6 „The Beauty Issue”.
20 - 21 aprilie -  Târg Internațional de Bijuterie Contemporană, Teatrul Național București, ediția a 18-a. Ți-ai cumpărat deja biletele?

• Află mai multe detalii pe platforma AUTOR.
• Urmărește conversația pe Facebook.
• Vezi cele mai frumoase bijuterii pe Instagram.