The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Startarium - Orașul antreprenorilor @Pietonale în Cartierul Creativ

Articol / 21 Iun 2018 / The Institute
  • Startarium - Orașul antreprenorilor @Pietonale în Cartierul Creativ
  • Startarium - Orașul antreprenorilor @Pietonale în Cartierul Creativ
  • Startarium - Orașul antreprenorilor @Pietonale în Cartierul Creativ
1/3
Orașul antreprenorilor coboară în Cartierul Creativ, în weekend-ul 23-24 iunie, cu 3 antreprenori din Startarium, care vor fi prezenți la Pietonale în Cartierul Creativ, ediția a II-a.

Transformo este scena de creație unde au loc toate ideile copilului tău, este un ștrengar căruia îi place să se joace, de aceea e bun prieten cu copiii. Câte lumi nu se pot construi pe carapacea sa? Câte cărări și șosele, clădiri și mașini, râuri și piste de aeroport? Dacă îi intri în voie, poți să faci chiar și o telecabină sau doi munți. Este un element inovativ de mobilier funcțional, Transformo este o masă de joacă ce se convertește în etajeră păstrând intactă întreaga lume construită.

În acest weekend, Transformo va fi prezent în Cartierul Creativ cu Ateliere pentru copii Mini Orașe – sâmbătă și duminică, între 10:00 – 17:00.


IziBac consideră cu tărie că educația este fundamentul pe care o societate este construită. Asadar, Misiunea IziBac este să redea elevilor de toate vârstele plăcerea cunoașterii printr-o metodă modernă și distractivă, care îmbină cele mai moderne tehnici de gamificare cu o formă de predare inovativă, bazată pe multimedia content, interactivitate și spirit de comunitate.

Vino să îi cunoști weekend-ul acesta la Pietonale în Cartierul Creativ, unde vor povesti mai multe despre aplicația mobilă pentru învățatul ușor la BAC.

Vizualist este un promotor al designului românesc, care aduce arta mai aproape de tine prin obiecte decorative. Povestea a început din dorința de a crea design de obiect alături de o comunitate de artiști români. Vizualist promovează arta & designul românesc, prin care interioarele prind viață, transmite emoții și generează o experiență unică din fiecare spațiu amenajat cu decorațiunile lor.

Îi găsești pe Pietonale weekend-ul acesta împreună cu obiectele lor de design de interior dezvoltate prin tehnologie și inovație.

Despre Startarium
Startarium este cea mai complexă platformă online pentru susținerea și educarea antreprenorilor și startup-urilor, lansată în 2016. Conținutul este structurat în mai multe module funcționale - instrumente de business, cursuri online, interviuri cu antreprenori români, platformă de crowdfunding, mentorat, networking și pitching.

De la lansare, Startarium a adunat o comunitate de peste 17.000 de membri și 80 de mentori cu care antreprenorii pot lucra gratuit, a publicat peste 190 de materiale și a deschis accesul la peste 360.000 EUR în finanțări pentru startup-uri. Startarium.ro este o inițiativă Impact Hub și ING, despre care puteți afla mai multe detalii pe www.startarium.ro.

Despre Pietonale în Cartierul Creativ
Cea de-a doua ediție a seriei de Pietonale în Cartierul Creativ este organizată de Primăria Municipiului București, prin ARCUB.
Proiectul a fost desemnat câștigător în cadrul campaniei “Propune pentru București”, demarată la finalul anului trecut de Primăria Municipiului București, și propus de către Andrei Borțun (The Institute), inițiatorul proiectului Cartierul Creativ.