The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Fashion’s Night Out Parties, by BURN & URBN Supply CO.

Articol / 13 Mai 2016 / RDW team
  • Fashion’s Night Out Parties, by BURN & URBN Supply CO.
  • Fashion’s Night Out Parties, by BURN & URBN Supply CO.
  • Fashion’s Night Out Parties, by BURN & URBN Supply CO.
1/3
Dincolo de a fi un simplu magazin de îmbrăcăminte, URBN Supply CO. oferă vizitatorilor săi o experiență autentic urbană: oameni cool, proiecte interesante și un lifestyle deosebit. URBN Supply CO. pune Bucureștiul pe lista celor mai cool destinații europene și aliniază cele mai creative comunități din zonă.




Fashion’s Night Out Party *Ioana Ciolacu
Strada Căldărari, nr. 3
28 mai // de la 19.00

Petrecerea “All Things Nice” este inspirată de copilărie și de filmul “La Strada” al lui Fellini, la fel ca și cea mai recentă colecție a Ioanei Ciolacu, care a fost prezentată în ianuarie 2016 în cadrul Săptămânii Modei de la Berlin și care poate fi vizitată în expoziția centrală Romanian Design Week@Piața Amzei. „All Things Nice” face parte din seria de petreceri Fashion’s Night Out, petreceri realizate de
BURN și URBN Supply CO.


Fashion’s Night Out Party *Irina Marinescu
Strada Căldărari, nr. 3
31 mai // de la 19.00

Irina Marinescu va fi gazda primei petreceri Fashion’s Night Out - o serie de petreceri realizate de BURN și URBN Supply CO.Petrecerea “Belvedere” va gravita în jurul ultimei colecții semnate de Irina, o colecție care vorbește despre libertatate: cele mai recente ținute, elemente din procesul creativ din spatele acestei colecții, precum și o linie melodică asortată la vacanță și invitații speciali ai designerului vor transforma The Urbanist în cel mai șic loc din centrul Bucureștiului. 


Fashion’s Night Out Party *LANA&Julien Britnic
Strada Căldărari, nr. 3
4 iunie // de la 19.00

O petrecere-colaj, suprarealistă, colorată, în care muzica aleasă de cei doi creativi va dictata ritmul și rima distracției, iar hainele semnate de LANA vor deveni dress-code obligatoriu. Veți putea admira cele mai recente proiecte ale celor doi, într-o atmosferă relaxată, plină de energie furnizată de BURN.