The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

“Zestrea” by Liliana Țuroiu

News / 27 Aug 2015 / INSTITUTE.RO
  • “Zestrea” by Liliana Țuroiu
1/1
"Zestrea" este un proiect cultural de promovare a identității naționale, care se adresează persoanelor preocupate de cultură, tradiţie şi modă si cuprinde o colecţie inspirată din costumul tradițional românesc, un album de artă și costum și un film, dar și un program de conferințe susținut de Lector Univ. Dr. Liliana Țuroiu.

În colecția “Zestrea”, fota, ia, brâul, ilicul și alte elemente ornamentale sunt surse de inspirație pentru broderii moderne utilizate în creaţii vestimentare contemporane, ce trec dincolo de tendinţele unui sezon. Întregul concept are un puternic caracter educational și încurajează dialogul intercultural.