The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

ZGDW AWARD Open Call

Articol / 12 Iun 2023 / Andra Mihai
  • ZGDW AWARD Open Call
1/1
Zagreb Design Week organizează cea de-a zecea ediție a concursului internațional de design ZGDW AWARD. Ediția aniversară va avea loc în ultima săptămână din septembrie, având în program expoziția și ceremonia de decernare a premiilor ZGDW AWARD. Peste 25.000 de vizitatori sunt așteptați în zeci de locații din oraș, cu această ocazie. 



În cadrul concursului, designerii locali, dar și internaționali, pot înscrie proiecte în șase categorii: Graphic Design, Digital Communication Design & Interaction Design, Product Design, Interior Design, Textile & Fashion Design și Social Innovation Design.


 
Un juriu format din cinci profesioniști va selecta câștigătorii în două etape:
- proiectele finaliste după prima etapă vor fi prezentate publicului în cadrul expoziției din cadrul Zagreb Design Week, între 26 septembrie și 1 octombrie 2023;

- în a doua etapă, juriul va alege cele mai bune trei proiecte din fiecare categorie.



Câștigătorii vor anunțați în cadrul ceremoniei de decernare a premiilor din seara de deschidere a Zagreb Design Week 2023.



Toate detaliile participării se găsesc în formularul de înscriere, aici.
Urmărește Zagreb Design Week: Instagram / Facebook / Linkedin.