The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Bucharest Gaming Week și Nexus Gaming dau start la Gaming Marathon

Articol / 23 Mar 2020 / The Institute
  • Bucharest Gaming Week și Nexus Gaming dau start la Gaming MarathonGaming Marathon
1/1
Comunitatea de gaming rămâne împreună

Gaming Marathon aduce împreună comunitatea de gameri miercuri, pe 25 martie. Această inițiativă a Bucharest Gaming Week și Nexus Gaming subliniază că, deși stau în casă, gamerii râmân în contiunare împreună, socializând cu prietenii în jocurile video. Astfel, miercuri, 25 martie, timp de peste 12 ore, începând de la prânz până după miezul nopții, youtuberii și streamerii de gaming români vor organiza competiții împreună cu urmăritorii lor, indiferent dacă sunt jocuri de echipă sau jocuri individuale.

În cadrul evenimentului online, timp de 12 ore, Imogen, Jaxi, Zombilău, Tedereu, Andu, Alexa, Bobospider, IceManLucky, MoonGaming, Palash și mulți alți creatori de conținut și streameri de gaming se vor juca cu fanii lor titluri precum FIFA20, League of Legends, Fortnite, Counter Strike :Global Offensive, Brawl Stars, PUBG, Call of Duty: Warzone și multe alte jocuri. Maratonul va fi transmis live pe YouTube și TwitchTV.

„Fie că sunt gameri casual sau hardcore, preferă PC, consolă sau mobile, Gaming Marathon vrea să demonstreze cât de mulți și diverși sunt gamerii din România, de toate vârstele și din toate colțurile țării, iar acest eveniment îi va aduce împreună, online, cu un singur scop: să se bucure de jocuri, să se revadă sau chiar să lege noi prietenii, chiar dacă sunt la kilometri distanță, pasiunea pentru gaming păstrându-i uniți”, a declarat Octav „Ang” Crețu, General Manager la Nexus Gaming.

„Ne dorim ca evenimentul să strângă la fel de mulți gameri cât reușește să adune într-o singură zi unul dintre festivalurile mari de muzică din România”, a precizat Tudor Dăescu, co-fondator Bucharest Gaming Week.

Jaxi, fost jucător al echipei Nexus Gaming și unul dintre cei mai buni jucători de CS:GO din România, se va juca alături de comunitate de la ora 17:00 pe canalul său de Youtube. Alex Rădulescu sau Andu a lăsat fotbalul din cauza unei accidentări și a devenit jucător profesionist de FIFA. El va juca FIFA cu abonații lui de la ora 17:00 pe canalul lui de Youtube. Zombilău, un veteran al scenei de League of Legends din România, se alătură și el Gaming Marathon, de la ora 14.30, pe canalullui de Twitch. imoGEN este gamer și artist ce s-a făcut cunoscut datorită poveștirilor amuzate din timpul livestream-urilor. El se va juca Counter-Strike: Global Offensive cu followerii lui pe Youtube, iar Palashi se va alătura între orele 20:00 și 24:00. Gereveu și Bobospider îi vor provoca pe followerii lor la meciuri de Call of Duty Warzone.

Participanții pot descoperi întregul line-up al invitaților, programul jocurilor și alte detalii despre Gaming Marathon accesând pagina de Facebook a evenimentului.
____________________________________________________________

Nexus Gaming este cea mai de succes organizație de esports din România, cu numeroase premii la competițiile internaționale cu echipele de CS:GO, League of Legends și PUBG. Casa celor de la Nexus Gaming este Nexus Gamers Pub, cea mai performantă sală de jocuri video din sud-estul Europei.

Bucharest Gaming Week este evenimentul dedicat gamerilor români, cu misiunea de a promovași a pune în lumina reflectoarelor industria dezvoltatoare de jocuri video locale. A patra ediție a Bucharest Gaming Week va avea loc pe 19-25 octombrie 2020 în diferite locații în București și va culmina cu evenimentul central de la Palatul Parlamentului, în weekend-ul 24-25 octombrie.