The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

Edge Design Talks

Articol / 09 Dec 2016 / INSTITUTE.RO
  • Edge Design Talks
  • Edge Design Talks
  • Edge Design Talks
  • Edge Design Talks
  • Edge Design Talks
  • Edge Design Talks
1/6
 Edge Design Talks constă într-o serie de conferințe dedicate designului grafic, web, mobile și user experience, care încearcă să arate multiple perspective asupra acestui subiect complex și foarte prezent în societatea contemporană.

Prima ediție va avea loc mâine, 10 decembrie, la Impact Hub din Cluj Napoca, unde 6 speakeri și peste 100 de participanți vor discuta designul în mod interdisciplinar, pentru a oferi o imagine globală asupra domeniului.
 
”Edge Design Talks este prima conferință din Cluj-Napoca dedicată design-ului grafic, UI și UX. Designul grafic a evoluat pe parcursul timpului, ajungând în prezent să conțină o multitudine de specializări. În același timp, a devenit și foarte nișat în diversele domenii pe care le conține. Există UI designeri, designeri de brand, web designeri, user experience designeri etc. și fiecare din ei se concentreză tot mai mult pe domeniul său de expertiză. În acest context, ne propunem să aducem laolaltă experiențele și perspectivele diverse ale unor designeri din diferite ramuri ale design-ului contemporan. Totodată ne dorim să reunim comunitatea designerilor pentru a îi ajuta să se cunoască mai bine și pentru a schimba idei, perspective și a se împrieteni. Vrem ca acest eveniment să fie o prezență regulată în calendarul anual al designerilor și pasionaților industriilor creative din Cluj și, în viitor, din țară.”, ne-a povestit Andrei Pastuhov, fondatorul Edge School for Applied Arts, organizatorl acestor conferințe