The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

INTERNETICS INTERACTIVE EXPO // CYBEREVENT

Articol / 21 Noi 2018 / INSTITUTE.RO
  • INTERNETICS INTERACTIVE EXPO // CYBEREVENT
1/1
Odată cu cea de-a XVIII-a ediție, Internetics Festival, un proiect inițiat de The Institute, își propune să celebreze industria digitală printr-o expoziție de realitate virtuală (VR), realitate augmentată (AR) și instalații digitale - Internetics Interactive Expo. Proiectele vor putea fi văzute și testate între 22 și 25 noiembrie la The Institute Space (Bulevardul Dacia, 12). În așteptarea expoziției, vă invităm să cunoașteți participanții urmărind seria de articole dedicate.

BACKGROUND
Cyberevent este incubatorul tehnologic mereu la zi cu noutățile din domeniu, ce pune la dispoziție inovație și adaptabilitate, concepte croite după client și suport tehnic performant și logistic.
Instalațiile digitale sunt device-uri și inovații ușor de adaptat oricărui eveniment, iar proiectele au soluții tailor made pentru fiecare activare în parte. Implementare și implicare totală, termene asumate și o echipă dedicată, sunt elementele cheie ce definesc Cyberevent.

INTERNETICS DIGITAL EXPO PROJECT:
INK ME
Pentru că cei de la Cyberevent sunt originali și orice lucru unic întreprins de ei îi caracterizează până la cel mai mic amănunt, au creat posibilitatea de a-și personaliza obiectele. Fie că este vorba de tricouri, sacoșe haioase sau căni, fiecare dintre acestea poate purta doza de creativitate și amprenta lor personală.

BATAK
Reacții, decizii, viteză. Batak este unul dintre cele mai bune teste de verificare a vitezei de reacție, concentrare și coordonare. 8 butoane țintă vor testa viteaza de reacție, în timp ce rețin scorul jucătorului.



HTC VIVE
Una dintre instalațiile favorite la evenimente este HTC Vive. Realizat de HTC în colaborare cu Valve, legendarul producător din industria gamingului, HTC Vive este cel mai performant kit de VR de pe piață la ora actuală. Lumea din jur se transformă atunci când intri în universul HTC Vive. De la jocuri interactive și până la experiențe imersive, HTC Vive înseamnă grafică impecabilă, un câmp de vedere de 110° și comenzi atât de intuitive, încât pot fi utilizate cu ușurință chiar de la prima încercare.



Air Graffiti Digital Wall
Instalația Air Graffiti permite fiecărui participant să devină un artist neconvențional, folosindu-și imaginația și creativitatea fără a se limita. Tehnologia computer vision oferă posibilitatea de a crea lucrări impresionante, cu ajutorul unui spray ce folosește infraroșu. Astfel, jucătorul selectează culoarea pe care o dorește, iar aceasta se va afișa pe șevaletul digital, unde poate schimba tonul de culoare sau tușele, realizând colaje postmoderniste demne de muzeu. Toate aceste creații se salvează automat și pot fi trimise pe mail sau pe rețelele de socializare. Există și posibiitatea de a integra poze dacă se folosește o chroma.