The Institute promovează industriile creative din România, urmărind să contribuie la modernizarea României. The Institute inițiază și organizează evenimente de 19 ani și a construit o comunitate ce reunește antreprenori, profesioniști și publicul industriilor creative din România.

Prin tot ceea ce face,  contribuie la construirea unei infrastructuri puternice pentru dezvoltarea antreprenoriatului creativ în țară, crește și diversifică audiența atelierelor, designerilor, micilor afaceri, agențiilor și manufacturilor, promovează antreprenorii și profesioniștii creativi pe plan național și internațional. 

Pentru idei, recomandări sau noutăți, scrie-ne la office@institute.ro.

Termeni și condiții ale The Institute și politica de confidențialitate a datelor cu caracter personal. 

 
 

INTERNETICS MONTHLY REVIEW - Februarie 2017

Articol / 04 Mar 2017 /
  • INTERNETICS MONTHLY REVIEW - Februarie 2017
1/1
Pentru că nu doar premiem inteligența digitală, ci o și căutăm în fiecare zi în feed-uri, newslettere, abonamente și tot ce mai oferă marele internet, ne-am gândit să vă arătăm noutățile care ne-au rămas în minte de la o lună la alta. Poate nu le știați, poate vă plac, poate ne mai trimiteți și voi altele.

Februarie a fost luna îndrăgostiților, așa că începem cu Dragobiții de la Orange și Profero.

Printr-un simplu cadou nepotrivit, februarie se poate transforma rapid din luna iubirii în luna dramelor sentimentale și a tensiunilor în cuplu. Pentru a le face misiunea mai ușoară tuturor celor care se iubesc și pentru a reduce presiunea goanei după cadouri, Orange și Profero au pus la treabă Dragobiții, roboțeii simpatici care aduc în dar mai mult chat cu prietenii și mai multe scroll-uri pe Facebook, selfie-uri pe Instagram și declarații de dragoste originale.
În cadrul campaniei, o persoană care intra în contul Orange personal și își introducea numărul de telefon, alături de cel al unei persoane dragi (tot client Orange), câștiga pentru amândoi de 10 ori suma rezultată din adunarea celor două numere de telefon, în megabiți.



VIDEO Sony a prezentat Xperia XZ Premium, primul smartphone cu ecran 4K HDR

Xperia XZ Premium este primul smartphone dotat cu un ecran cu rezoluție 4K și tehnologie HDR - două caracteristici care se regăsesc pe cele mai recente și scumpe televizoare. Pentru a ieși în evidență, Sony a ales să porteze aceste tehnologii pe noul său flagship.

Cei de la Sony nu au oferit o dată aproximativă de lansare și prețuri. Asta înseamnă, cel mai probabil, că Sony mai are de lucru la Xperia XZ Premium până să-l lanseze oficial pe piață, dar a ținut să îl prezinte la MWC 2017.

MVP Academy 2017

Selecția start-up-urilor care vor face parte din noua cohortă MVP Academy s-a încheiat. În acest 11 echipe care vor să dezvolte produse globale în industrii cum ar fi intech, biotech, industrial automation, retail, securitate, software development tools și sports & entertainment au șansa ca pe parcursul a 9 săptămâni să își dezvolte MVP-ul, să învețe cum să-și pitchuiască produsele sau cum să obțină finanțări. Detalii aici.



Bucharest Technology Week

Au apărut primele informații despre Bucharest Tehnology Week 2017. În acest an, evenimentul va avea loc în perioada 22-28 Mai.

Detalii aici.



Pizza Hut Snickers

Da, e pe bune.

Pizza Hut Snickers